Sunday, 1 January 2012

bangga !

ari nih da masok taon 2o12.papepon,selamat datang tahon baru.harap2 taon ni gonna be better for me than the previous year n dapat result yang memuaskan ati mak bapak aku.kihkih.AMINN !

back to the year 2o11,tahon yang paling aku ta suke sbb aku kene struggle la sikit for the spm sampai bngkak2 mata pasal tdo xcukup..stadi lha konon.haha.yang paling bangga sekali for the first time aku ta kapel cukup satu tahon.bangga siot.haha.biasa lah,as calon spm,kene la berkorban ckit an demi masa depan la kate an.fon aku memang da tarok jaoh2 xnak bagi nampak.siap sorok dalam almari lagi.haha.bgitu jugakla ngan laptop.

untuk kapel mengapel bagai ni plak,aku da ta maen da.da biase idop sorang2 diri.last aku kapel msa aku fom four..huhu..pastu aku mintak putos sebab xnak men da kapel mengapel nih..just focus on stadi.memang la at masa awal tahon ari tu rasa macam boring jek ta kapel.tade orang n care pasal kite,tade orang nk wish gudnyte,tade orang nk col n sume lahh.plus,masa tgok member2 sume ngan partner maseng2.pergh,memang dengki tahap gaban laa..hihi..tade la,takde la sampai dengki2 ni,xbaek.ustazah dah ajar kt skola,jangan dengki mndengki sesama muslim.ecece.just tringat banyak.huhu.zaman budak2 la katakan



skarang ni,aku maseh lagi single n for now i dun think dat i nid teman idop or watever lah.x bminat n for those yang suke suki miscall2 aku.dahle.jangan sampai aku kuarkan ayat power.haha.bajet hot je la kau ni fatin.gyahahah.aku da biase idop alone macam ni n just let the life goes on.nanti da smpai masa,aku kapel la.huhu.kazen aku pon ade cakap,bek xyah kapel la lagi.tunggu nanti masuk u.kang xpasal yang dikejar ta dapat,yang dikendong berciciran..cehh..rugi ta amek sastera masa muda2 dulu.ok la spupu,i'll listen to u.tanx spupu  :)





ni masa aku tengah angau..lepas stadi



skarang ni takk lagi..huhu..aku bebas tanpa pakwe..ecece..frankly,aku tetap rasa sunyi  :'(

No comments:

Post a Comment